Oktatás

Pavlicsek Csaba párlatkészítési technológiai és profilanalítikai érzékszervi bírálati tanfolyama

egyedi módszertannal és új oktatási anyaggal, saját fejlesztésű tankönyvvel  a Pavlinkum Kísérleti Párlatműhelyben.

A hiányzó puzzledarab az aranyérmes pálinkákhoz

KÖVETKEZŐ KURZUS INDULÁSA

2019. szeptember 7-e (szombat)

Jelentkezés telefonon (+36 30 39 35746) vagy emailben (etelszobrasz[kukac]gmail.com)

A képzés egésze három modulból + lehetséges konzultálási elméleti órákból illetve gyakorlatokból áll. Minden modul végén a résztvevők írásbeli vizsgát tesznek, melyek eredményéről elektronikusan kapnak tájékoztatást. A modul elvégézése után igazolást, oklevelet kapnak a sikeres teljesítésről. A képzés során egyedileg felépített rendszerben, módszertannal ismerkedhetnek meg a résztvevők, amelyek segítenek megismerni, majd elsajátítani az alábbi ismereteket: 

  • alapanyagokból eredő hibák
  • cefrézés során keletkező hibák
  • lepárlás során keletkező hibák
  • profilanalízis gyakorlati alkalmazása
  • széleskörű fajta ismeret
  • fajtajegy memorizáció
  • fajtafelismerés, elemzés
  • a korrekt értékelés, elemzés ismertetése, gyakorlati elsajátítása
  • a házasítás művészetének megismerése, technológiája, művészete 

Ezen hibákat, kezelési módszereiket, fajta jegy memoria gyakorlatokat, elméleti és gyakorlati síkon, modelloldatokkal, párlatokon keresztül, egyedileg összeállított illóolajokkal, oldatokkal , egyedi tananyaggal, feladatlapokkal ismerhetik meg a tanulók. A képzés során lehetőség nyílik az egyénenkénti párlatvizsgálatokra, értékelésére, elemzésére, fokolásra, higításra stb. ,továbbá a kimagasló magyar és idegen nyelvű, nemzetközi szakkönyvek használata a helyszínen. Ezen felül egyénre szabott technológiai fejlesztésre és szaktanácsadásra is lehetőség