2023 NOVEMBERI MESTERKURZUSAINK
SZAKEMBEREKNEK-HOBBISTÁKNAK-VERSENYZŐKNEK
2023.október 29. Vasárnap
Blendelés technológia alkalmazása a versenyzésben mesterfokon
Gondoltál már arra, hogy párlataid mesteri szintre emeld? Ha nem elégszel meg az átlagos párlattal és szeretnéd igazi gasztronómiai élménnyé varázsolni a párlataid, itt a helyed!
A blendelés technológia a párlatkészítés egy olyan magasfokon történő alkotói szintje, ahol egyedi ízek, illatok mellett kialakíthatóak szájérzetek, az első benyomás mellett rendkívüli lecsengések és ízvilágok.
Csatlakozz te is az idei évünk utolsó masterclassára, ahol az alábbi trükköket, technikákat sajátíthatod el elméleti és gyakorlati szinten egyaránt!
– Fajtatiszta gyümölcsök erjesztés során történő házasításának szerepe, lehetőségei
– Azonos gyümölcsökből készített párlatok házasításának szerepe, fontossága, aromaképeiből képezhető illat és íz akkordok
– Különböző gyümölcsök házasítása egy új íz megjelenése érdekében
– Aromatika intenzitás növelés
– Aromatika tisztítás, elegancia növelés, parfümírozás technikája
– Hűsítés, mélyítés, szájérzet simulékonyság kialakításának technikája
– Virágosság, gyümölcsösség, citrusosság, parfümösség kialakítása vezéraromák, azonos aromagyökök alapján
– Hibakorrekció, javítás
– Érlelt tételek gyümölcsösségének javítása, parfümírozása
Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a nem mindennapi lehetőség a további részletek miatt kérlek keress az alábbi elérhetőségeken:
+36303935746
Üdvözlettel: Pavlicsek Csaba
2023.11.05. Vasárnap
Birsalmából, birskörtéből készíthető párlatok erjesztés és lepárlástechnológiája masterclass
Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a nem mindennapi lehetőség a további részletek miatt kérlek keress az alábbi elérhetőségeken:
+36303935746
Üdvözlettel: Pavlicsek Csaba
2023.11.18.Szombat
Fahordós érlelés tudománya és technológiája Dul Údó Endre WSET2Spirit, Fahordós érlelésre szakosodott szakértő-vendégoktatóval
- Fahordó előkészítésének technológiája, lépései
- Különböző fákból készült hordók pörkölési fokainak hatása a gyümölcspárlatokra
- Különböző fák aromaanyagainak ismerete, kioldódás fázisai
- Feles és negyedhordós finishelés technológiája
- Finishelésre alkalmas fahordók
- Többszöri érlelés a termékfejlesztésben
- Melyik gyümölcs milyen érlelést igényel? Alkalmas-e minden gyümölcspárlat az érlelésre?
- Hordóból eredő hibák és aromaanyagaik
- Utógondozás
- Hordós érlelt tételek blendelésének művészete
Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a nem mindennapi lehetőség a további részletek miatt kérlek keress az alábbi elérhetőségeken:
+36303935746
Legutóbbi hozzászólások